Welkom Feestbeest

Het BitterBal is hét feest voor iedereen die van gezelligheid en Nederlandstalige muziek houdt. Zolang jullie de gezelligheid blijven brengen, verzorgen wij de koude drankjes en warme bitterballen. Laat je meeslepen in de polonaise of verwen je oren met Hollandse deuntjes van onze artiesten.

Next Event 7 december 2019.

🇾🇪🦁🇾🇪BitterBal x Mega Piraten Festijn 🇾🇪🦁🇾🇪

Hoera! Hoezee! Holla-di-jee!
Terug van weggeweest en gezelliger dan ooit. 🎉

Op zaterdag 7 december gaan we met z’n allen de provincie uit… Met de bus naar het grootste Meezingfeest van Nederland: Mega Piraten Festijn 2019 in het GelreDome. 🚌🎉🍻

‘De organisatie’ verdient niets op het uitstapje en het gaat pas door bij voldoende aanmeldingen. In totaal hebben we 50 beschikbare plaatsen te vergeven. Het is nog lang geen 7 december, maar we moeten wel op tijd beslissen of het hele feest doorgaat i.v.m. busvervoer en beschikbare kaarten bij het Mega Piraten Festijn.

Wil je erbij zijn laat ons dan in een privé-bericht op Facebook weten met hoeveel personen je meegaat o.v.v. je telefoonnummer. Zodra er voldoende aanmeldingen hebben nemen we contact met je op. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en Vol=Vol.

INFO

🦁 Kaart + busreis + welkomstdrankje = € 60,-
🦁 Mogelijk om bier, wijn en fris te kopen in de bus.

Locatie

Gelderdome Arnhem

Tickets

Jawel de tickets staan online:

🦁 Kaart + busreis + welkomstdrankje = € 60,- (inclusief cateringservice)
🦁 Mogelijk om bier, wijn en fris te kopen in de bus.

Tickets zijn hier te kooop 

Line-up

T.B.A